Alt du ikke kan spise

En typisk regnfull dag i Vancouver.

En gang tidligere i november hadde jeg formuen å delta på en fancy middag avholdt på et av Vancouver Sheraton Hotels.
Som foodie var jeg super spent på middagen. Jeg ble fortalt at det kom til å bli en buffé, og hvem liker ikke buffeer?
Mens plasseringen av bordene var utmerket for estetiske bilder (jeg vil ikke snakke om dette i detalj, siden jeg sparer det for et mulig fremtidig innlegg!), Var ikke maten som jeg forventet.
Nattens favorittdrink var uten tvil champagnen. Jeg endte opp med å ha to glass med det!
Den smakte akkurat som champagne burde, yr og med et lite snev av bitterhet.

Et bilde av tallerkenen min!

Salaten var fantastisk, siden ostens sterke smak fikk søttene til rødbeterne. Fra munnen på pasta som jeg klarte å ta, selv om det var antydninger til ost og hvitløk, var smaken ikke i nærheten sterk nok. Laksen var stort sett smaksløs, bortsett fra den distinkte smaken av fisk. (Jeg måtte ærlig tvinge meg selv til å fullføre bittet jeg hadde i munnen ...)

Nærbilde av maten min

Heldigvis hadde jeg reddet biffen så jeg kunne glede meg over den sist (og vaske ut smaken av fisk fra munnen min ..) Biffen var et sted mellom middels og middels brønn. Den ble også smaksatt godt, med nok til å smake, men ikke for sterk til å overmanne kjøttens smak. Bortsett fra crème Brulee og terts / mini bakverk (ikke avbildet), som var bra, var parfaiten og kakene middelmådige. Jordbærsmaken til parfaiten var veldig kunstig, men strukturen var fantastisk jevn. Til kakene hadde det flere smaker, inkludert mango, jordbær og kaffe.

Et raskt bilde av noen av dessertene (Kakene var sinnsykt vanskelige å plukke opp uten å rote ut skiven ...)

Jordbærene og mangoene var, igjen, påfallende kunstige. Den kaffesmakede kaken hadde definitivt en bedre smak, men var for søt.
â € <
Totalt sett ble jeg mildt sagt skuffet. Mens noen av maten, som salaten og de mindre dessertene, var ekstremt godt utført, forlot majoriteten av maten meg definitivt utilfreds.

Innlegg av Xili
Bruk koden "027.kxli" for å få 10% avslag på hele bestillingen!

Du finner Xili her:
Offisiell blogg
Instagram


Del dette innlegget


Legg igjen en kommentar